Poezi nga Sarë Gjergji

Poezi nga Sarë Gjergji

 

***

Diell në mesnatë
Ma ke borxh një ulërimë

(Dhimbja ime fytyrën e saj ka)

Je uji
Etja jam
Edhe kur qiellit molla bie.

 

***

Braktisëm paktin me Qiellin
dhe Toka humbi hiret
Në vendin ku lindin ëndrrat
Më thuaj kë të ëndërroj!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s