Në studion TVSH- 3, emisioni “Ura” me poeten shqiptare Anila Karapidou

Në studion e TVSH- 3, emisioni “Ura” me poeten shqiptare Anila Karapidou

Në studion TVSH, emisioni  “Ura një poete shqiptare” me poeten  Anila Karapidou, e cila prej vitesh jeton në Selanik të Greqisë, por poezitë i shkruan në gjuhën që ia do zemra, në shqip. Ne lexuam bashkë në studio disa prej tyre, që na ngjallën emocione tepër pozitive, gjë për të cilat kemi mjaft nevojë në këto kohe, ku flitet veç për politikë. Arti e zbukuron jetën dhe poezitë e Anilës zbukuruan studion tonë

Për më tepër klikoni linkun:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s