Poezi nga Ekrem Ajruli

Poezi nga Ekrem Ajruli   SHTEGËTON KUJTIMI IM…!!! Shtegëton kujtimi me vite rrugës sonë Ti ndjen hapin që t’përvidhet pas shpine Prushëron shpirti im në këto net lehonë Dhe ndjek këngën tënde atë zë gardaline Porsi fllad ostrie puthjen të … Continue reading