NE SHKRUAJMË – Teresinka Pereira (President IWA) / Përktheu në shqip Eleonora Gjoka

Poezi nga Teresinka Pereira
 
 
NE SHKRUAJMË
 
Ne shkruajmë në letër,
në kompjuterë, në peceta,
në faturat e tregut,
në buzë të gazetës,
në pjatë dhe në pemë.
Ne, që flasim me erën
me zërin e poezisë
dhe fjalë prej guri,
jemi të palodhur.
kalimtare te natës,
nomadë pa gjumë,
te çmendur
dhe të papërsosur,
shtriga te lëna pas dore.
Ne vazhdojmë të ëndërrojmë
dhe te besojme
në fuqinë e dashurisë!
 
 
Translated into Albanian: By © ELKO N.Qeparoi
IWA’s member – Eleonora Gjoka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s