Poezi nga Sadik Bejko

Poezi nga Sadik Bejko   Babai në mbrëmje Mbrëmja ha tinëz. Tej kafshon qafa malesh, korijet, varganin e kodrave, udhët dhe drurë që ende udhëtojnë edhe tej dhëmbëve në grykë ujku të murrët. Pemë kopshti tre metra më tej nxjerrin … Continue reading