VJESHTË / Poezi nga Neviana Shehi

Poezi nga Neviana Shehi

 

VJESHTË

Ashtu,
heshtur po vjen kjo vjeshtë.
Në kopësht 
po zverdh gjethe e parë.
Trishtuar pika e vesës.
Tej në horizont
sapo ka dalë një ré.
Në det
dallgët po zgjohen,
flladi i kujtimeve
përkëdhel flokët e mallit
dhe unë që pres
një prej agimeve
të të shoh ty.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s