Traboini Studio: NA ISH NJËHERË KINOSTUDIO – Festivali i VIII- i filmit Dokumentar e Vizatior Shqiptar- 1990 / Përgatiti Kolec P. Traboini

Traboini Studio: NA ISH NJËHERË KINOSTUDIO – Festivali i VIII- i filmit Dokumentar e Vizatior Shqiptar- 1990

NA ISH NJËHERË KINOSTUDIO – Traboini Studio. Vidio-montazh nga Festivali i 8-të i Filmit Dokumentar e Vizatimor Shqiptar 1990. Një kujtesë për kineastët që nuk jetojnë më…dhe Kinostudion tonë që e shkatrruan talibanët shqiptarë të kulturës

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s