Traboini World Poetica – Mos qëndro pranë varrit tim duke qarë – Mary Elizabeth Frye / Shqipëroi dhe përgatiti videopoezinë Kolec P. Traboini

Traboini World Poetica – Mos qëndro pranë varrit tim duke qarë – Mary Elizabeth Frye

Shqipëroi dhe përgatiti videopoezinë Kolec P. Traboini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s