Për dashurinë – Enertin Dheskali / Shkëputur nga vëllimi poetik “Gjurmë zemre nëpër kohë”, 170 faqe, GlobusR 2008

Poezi nga Enertin Dheskali

 

Për dashurinë

Në ca vargje mediokre
Lexova sot elozhe për dashurinë.
Janë shtuar poetucët
Që pa e ditur ç’është dashuria
Shkruajnë për të, mijëra fjalë,
Ndërsa unë që kam kaq zjarr dhe dhimbje
S’di ku ta nis ,
S’di ku ta ndal…

Shkëputur nga vëllimi poetik “Gjurme zemre nëpër kohë”, 170 faqe, GlobusR 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s