Poezi nga Rami Kamberi

Poezi nga Rami Kamberi   PËR JU, QË PINI LIRI PËR PERANDORI…. Pse, të krenoheni Ndër beteja t’pafundme, smira dhe inate Le të dashurohemi T’mos na mbetën shikimet, n’maja shpate Plagët ndër mileniume, t’i qepim me dashni Fushëbetejave t’gjakta, të … Continue reading