Një Poete që operon  me metafora  (Libri me poezi”GJETHNAJË  SHPIRTI”, i poetes  Vera Istrefaj / Një Poete që operon  me metafora  (Libri me poezi”GJETHNAJË  SHPIRTI” , i poetes Vera Istrefaj

Një Poete që operon  me metafora  (Libri me poezi”GJETHNAJË  SHPIRTI”, i poetes  Vera Istrefaj Libri me  poezi lirike të POETES VERA ISTREFAJ, më erdhi nëpërmjet internetit. Erdhi dhe jam befasuar!  Kam njohur një POETE LIRIKE që “operon”  me metafora dhe, … Continue reading

Niels Hav (Denmark)

Niels Hav (Denmark)   Niels Hav; in his native Danish the author of six collections of poetry and three volumes of short fiction. His work has been translated into several languages such as English, Arabic, Turkish, Spanish, Dutch and Farsi. … Continue reading

Poezi nga Vullnet Mato

Poezi nga Vullnet Mato   PËRBINDËSHI GRI (Duket nga Dajti, mbi Tiranë) Ai del vrullshëm nga tollovia e makinave, nga luksi i veturave, me ngjyra ylberore, me kthetrat e tymta ngjitet kaltërsive, pluskon duke formuar kënetën qiellore. Me grahmën e … Continue reading