Shtëpia Botuese “ADA” merr pjesë në Panairin e Librit “Tiranë – 2019” / Nga: Roland Lushi

Shtëpia Botuese “ADA” merr pjesë në Panairin e Librit “Tiranë – 2019”

Shtëpia Botuese “ADA” merr pjesë në Panairin e Librit “Tiranë – 2019” përmes gjithë prezantimeve të saj, në prozë, poezi dhe gjini të ndryshme Letrare, publikime të suksesëshme dhe të pritura mirë nga lexuesi. Në stendën e saj, Shtëpia Botuese “ADA” do përfaqësohet me  rreth 100 botime të reja të vitit 2019, por dhe prezantimi i librave më të mirë ndër vite. Risia që sjell përmes botimeve më të fundit, ështe se përmes prurjeve dhe autorëve, vazhdon të promovohet vlera estetike dhe artistike e artit të shkruar, sfidat e përballjes  me artin më bashkohor, si dhe promocion i kulturës së librit shqip në mbarë trevat shqiptare, diasporë dhe me gjerë.

Jeni të mirëpritur ne festën e Librit Shqip!

 

Roland Lushi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s