Kalendari poetik: Giovanni Fierro 1968 / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

Giovanni Fierro

Kalendari poetik: Giovanni Fierro 1968

Poet bashkëkohës italian nga Gorizia, në vitin 2004 botoi përmbledhjen e parë poetike. Pak të dhëna vetiake gjen për të në web, vetëm vitin e lindjes dhe tek tuk ndonjë poezi. Ja njëra prej tyre:

ÇUDI…

Dashuri, Liri,
Mirëkuptim,
Mirëbesim, Ndjenjë
Shëndet, Ujë.
E çuditshme si kuptohet
rëndësia e vërtetë e fjalëve
kur këto gjëra mungojnë.

© shqipëroi Maksim Rakipaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s