My Garden – Gideon Poetry Prize (Winter) 2019 Honorable Mention / Poem by Ann Christine Tabaka

Ann Christine Tabaka https://gideonpoetryreview.weebly.com/the-review/gideon-poetry-prize-winter-2019-honorable-mention?fbclid=IwAR3eMZ9tDadGT083okI_d92nvR22sAVo-DxGvOhDA7GroYzmNvcqwE-ev7s Ann Christine Tabaka was nominated for the 2017 Pushcart Prize in Poetry, has been internationally published, and won poetry awards from numerous publications. She is the author of 9 poetry books.  Christine lives in Delaware, USA.  … Continue reading

MENSAJE DE NAVIDAD (CHRISTMAS MESSAGE ) / Manuel Lasso

Manuel Lasso https://manuellasso.blogspot.com/2019/12/mensaje-navidad-si-asi-como-soldados.html?spref=fb&fbclid=IwAR1U31tzYxxuCW1VdPFWNZfsK2O3hDVZgQbEUoA7M5zSI1E5NpTxFTdHrWY   MENSAJE DE NAVIDAD Si, así como los soldados ingleses y alemanes hicieron un alto al fuego para cantar Stille Nacht (Noche de Paz) en la víspera del 25 de diciembre de 1914 en Ypres, Bélgica, los ejércitos que se encuentran en plena … Continue reading

Veprimtaria e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë gjatë vitit 2019 / Nga: Adnan Mehmeti – Presidenti i Shoqatës

Veprimtaria e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë gjatë vitit 2019    Misioni i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë është t’i sjellim komunitetit tonë, dhe të gjithë shqiptarëve kudo që janë, një krijimtari letrare të cilësisë së lartë në përputhje me standartet bashkëkohore … Continue reading