Poetja që zbulon të fshehtat e shpirtit (Esse-analizë rreth librit poetik “Graviteti i Shpirtit” i poetes Ermira Mitre Kokomani) / Nga: Raimonda Moisiu

Poetja që zbulon të fshehtat e shpirtit   Esse-analizë rreth librit poetik “Graviteti i Shpirtit” i poetes Ermira Mitre Kokomani   https://americaneye.al/poetja-qe-zbulon-te-fshehtat-e-shpirtit/?fbclid=IwAR3Ckk72UI5pphCBLcgD5EQLEtMfTNarNipvy40vTVnSc7V1c0urs0YEhOI   Filozofia e Plato-s se poezia qëndron më afër të vërtetës jetësore se historia dhe se poetët shkruajnë … Continue reading