Irina Lucia Mihalca (Romania)

Irina Lucia Mihalca (Romania) Date and place of birth: 05. 05. 1967 – Piatra Neamt – Romania Residence: Bucharest Email: mihalca_irina@yahoo.com Education and Training: Academy of Economic Studies, Bucharest-specialization Finance-Banks-Economic Management Academy of Economic Studies Bucharest – post-graduate course – … Continue reading

(Video) In Memoriam: Kur Nexhmije Pagarusha vizitonte Kampusin Universitar “Vitrina”

(Video) In Memoriam: Kur Nexhmije Pagarusha vizitonte Kampusin Universitar “Vitrina”

Shtëpia Botuese “Geer” publikon librin me përkthime nga autorë të ndryshëm Klasikë dhe Bashkëkohorë “Espalier Me Erën” (Antologji)  të përkthyeses Marjeta Shatro – Rrapaj

Shtëpia Botuese “Geer” publikon librin me përkthime nga autorë të ndryshëm Klasikë dhe Bashkëkohorë “Espalier Me Erën” (Antologji)  të përkthyeses Marjeta Shatro – Rrapaj Përmbajtja e Lëndës Autorët e përzgjedhur Jean-Baptiste Poquelin de Molière François Villon Kristof Plantin Antoine de … Continue reading