Poezi nga Esmeralda Husaj

Poezi nga Esmeralda Husaj
 
 
***
 
Flokët e mi bojëhiri,
nuk dinë asgjë mbi të shkuarën gështenjë,
mbështeten mbi supe,
të zhveshur nga njerëzorja, e përditshmja dhe shekujt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s