Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Melodia e shpirtit” të autores Erinda Medolli

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Melodia e shpirtit” të autores  Erinda Medolli Titulli: Melodia e shpirtit Autore: Erinda Medolli Redaktore: Pranvera Medolli Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: 978-9928-326-23-2 Botimi i parë, … Continue reading

 Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “KUR MALLI BËHET MAL” të autorit Leonard Bixhili

 Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “KUR MALLI BËHET MAL” të autorit Leonard Bixhili Autori: LEONARD BIXHILI Titulli: KUR MALLI BËHET MAL Redaktor&Korrektor: KOZMA BILLA Kopertina: PASHK PËRVATHI Botimi i parë: 2020 Përgatiti për botim: Roland Lushi ISBN: 978-9928-326-18-8 Formati … Continue reading

FABIO STRINATI – NJË MIK I MIRË I SHQIPËRISË / Në dy ditë të verës (kushtuar Shpend Sollaku Noè-së) – Përgatiti e përktheu: E. Salla

FABIO STRINATI – NJË MIK I MIRË I SHQIPËRISË Fabio Strinati ka lindur në San Severino Marche, Itali, më19 janar 1983. Është poet, shkrimtar dhe esperantist italian. Shkruan gjithashtu edhe aforizma. Është autor i shumë përmbledhjeve poetike, bashkëpuntor i revistës Etnie, … Continue reading