Pabesi / Poezi nga Raimonda Moisiu

Poezi nga Raimonda Moisiu
 
 
Pabesi
 
Ndjeva pabesinë që si hijenë
e mpakur dhe e mplakur hyri patrokitur,
Ia njoha psherëtimën që flirtonte
me cigaren ndër buzë,
tymosnin shtratin e vetmuar,
si mace plakë joshte Tradhëtia!
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s