Shtëpia Botuese “Emal” publikon librin me poezi dhe prozë “Kur ndërronte fustanet….” të autores Rudina Muharremi Beja

  Shtëpia Botuese “Emal” publikon librin me poezi dhe prozë “Kur ndërronte fustanet….” të autores Rudina Muharremi Beja Titulli: Kur ndërronte fustanet…. (poezi & prozë) Autore: Rudina Muharremi Beja Editor: Demir Gjergji Shtëpia Botuese: Emal ISBN: 9 789928 046734 Thënë … Continue reading