LETRA E MBRËMJES – Një letër e poetes amerikane Sylvia Plath / Gladiola Busulla

 
“Letra e mbrëmjes” :  Një letër e poetes amerikane Sylvia Plath
Interpreton: Gladiola Busulla
Falenderojmë për ambientet:  ” Hotel Boutique Vila VIII”
Idea dhe Regjia :  Driada Dervishi
Udhëheqës projekti : Elio Bajramaj
Art Kamera : Tim Doka Montazhi – Uendi Çerma, Elisa Shahini Bashkëpunëtorë :  Elisa Shahini, Julian Shyti, Marçela Llana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s