Iku në amëshim patrioti, shkrimtari, publicisti dhe vatrani Andon Rrumbullaku / Esse – Profil nga Raimonda MOISIU

  Iku në amëshim patrioti, shkrimtari, publicisti dhe vatrani Andon Rrumbullaku Sot përcillet për në banesën e fundit, shkrimtari, publicisti dhe vatrani veteran ndër breza, Andon Rrumbullaku. Ai u shua në moshën 92 vjecare pranë familjes, në Kryeqytetin e Kënektikatit,  … Continue reading