Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik, Revistën Letrare – Artistike ” OBELISK – 233″ / Botues: Roland Lushi

 
Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik, Revistën Letrare – Artistike ” OBELISK – 233″
 
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
 
Periodike letraro-artistike
Viti XII-të i botimit – Nr.233
Dhjetor 2020
Del në datë 15 të çdo muaji.
Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE
ISSN: 2225-7896
Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it
 
Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 100 lekë), në Kosovë (me çmim 1 euro), e në Greqi (me çmim 1 euro).
“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
 
Abonimet Europë: 1 vit – 15 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 20 usd+pp.
Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it
Nr. llog. B.K.T
Lekë: 515001834
IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tiranë 2020
Tirazhi: 250 copë
 
NË KËTË NUMËR:
 
– EDITORIAL- “E premtja e zezë” dhe i ziu libër
– POEZI nga :
Aristidh Çipa
Yin Xiaoyuan
Adriana Zguri (Ducellari)
Lulzime Malaj
– Mbi librin – MREKULLI LEGJIRIMORE – nga Ahmet Mehmeti
– Tregim – Në presidencën e Covid 19 – nga Edmond Shallvari
– Tregim satirik – All Right – Jarosllav Hashek – përkthyer nga Iliaz Bobaj
– Një poete si Klara Kodra, vështrim në kontekstin historik dhe letrar
– Anomali në sistemin arsimor nga Odeta Ovgli (Shahinllari)
 
 
 

Botues: Roland Lushi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s