Kaos / Poezi nga Altin Meçja

 
Poezi nga Altin Meçja
 
 
Kaos
 
Bie shi,
shpirti fluturon diku,
ne po njësoj,
duke ndrydhur veten.
 
E djeshmja e së tashmes,
e lodhur dhe paragjykuar,
e tashmja e së nesermes,
peng i guximit të kaluar.
 
Lodrat nisën muzikën,
mendja puthej me veten e saj,
zjarri vlon vorbullën e përditësisë,
duhmës së tymit karbonizuar.
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s