Shtëpia Botuese “ADA” publikon Albumin poetik: 100 Poetë për dashurinë / Përgatiti për botim: Roland Lushi

 
Shtëpia Botuese “ADA” publikon Albumin poetik:  100 Poetë për dashurinë
 
Titulli: 100 Poetë për dashurinë/ Album poetik
Përgatiti për botim: Roland Lushi
Grafika :ADA
ISBN: 978-9928-326-57-7
© Copyright 2021 Botimet “ADA”
Shtëpia Botuese “ADA”
Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 Tiranë
Cel: 068 22 190 16
Tiranë, 2021
Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese “ADA”
CIP Katalogimi në botim BK Tiranë
100 [Njëqind] poetë për dashurinë : lirika shqiptare dhe botërore :
album poetik / përgat. Roland Lushi. – Tiranë : Ada, 2021
Vol. 5, 128 f. ; 20 cm.
ISBN 978-9928-326-57-7
1.Letërsia botërore 2.Poezia 3.Përmbledhje (antologji)
821.1/.9 -1 -82
 
Librin e gjeni:   ART’S, librari ALBANIA, librari QENDRA STEFAN dhe librari ADA
 
Botimi më i fundi “100 poetë për dashurinë”
 
 
Autorët e përfshirë
 
AGIM BAJRAMI
AGIM PIPA
AGRON SHELE
AHMET MEHMETI
ALDA MERINI
ALFRED MOLLOHOLLI
ALMA FERUNI
ALMA ZENELLARI
ANA KORCA
ANILA DAHRIU
ANISA AL HAGAG
ANNA AHMATOVA
ARBEN BLLACI
ARMIR SHKURTI
ARSHI PIPA
ARTA HYSENAJ
ASDRENI
BARDHA MANÇE
BASIR BUSHKASHIT
BESNIK BEDOLLARI
BORIS PASTERNAK
DAVA NIKOLLI
DELINA KREKA
DOROTHY PARKER
DRITËRO AGOLLI
ELIZABETA MYFTARI
ELTONA LAKURIQI
ENKELEJDA PASHAJ MURATAJ
ERNEST KOLIQI
EUGJEN JEVTUSHENKO
FAIK KONICA
FATMIR MUSAI
FATOS ARAPI
FRANCESCO PETRARCA
FREDERIK RESHPJA
GERTA BANDILLI
GJELINA XHIKA
GJYSTE DAJANI
HAVA MUÇOLLARI
HEKURAN MIRAKA
HERMANN HESSE
HUAN RAMON HIMENEZ
ILIR SHYTA
ILIRIAN ZHUPA
IRMA KURTI
ISMAIL KADARE
JONIDA SALKU
JORGO BLLACI
JOZEF BRONCKI
KOÇI PETRITI
KOLEC P. TRABOINI
KUJTIM STANA
LEONARD BIXHILI
LETA GURANJAKU
LILJANA FURRXHIU
LIRI BIMI
LOLA MEÇAJ
LUMTURI PLAKU
MANUSHAQE TOROMANI
MARGARITA STOJA
MARIOLLA KOSTANDINI
MARTIN CAMAJ
MIGJENI
MIHAIL LERMONTOV
MIMOZA PULAJ
MIMOZA EREBARA
MIRA NIKOLLA
NAZIM HIKMET
NDOC GJETJA
NDUE LAZRI
NEXHI BAUSHI
NIKOLAJ NEKRASOV
OKTAVIO PAZ
OLTJONA SELAMAJ
ORALDA LAHE
PABLO NERUDA
PANO TAÇI
PËRPARIM HYSI
PETRAQ RISTO
PETRIT RUKA
POZAET QOSE
PRANVERA DRITA GJONI
RABINDRANATH TAGORA
RAKELA ZOGA
REXHEP SHAHU
ROLAND MUSTA
SAMIR PERIHANA
SHAMS AL-DIN MUHAMMAD HAFIZ
SKENDER LAZAJ
SKENDER RUSI
SONILA XHAFA
SUELA CENOLLI ARMATA
SUZANA MALAJ
TEODOR KEKO
TON ZMALI
TONIN NIKOLLI
VASIL DEDE
VISAR ZHITI
VLADIMIR MUÇA
WALT WHITMAN
 
 

Përgatiti për botim: Roland Lushi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s