ZOTI I SHQIPONJAVE / Poezi nga Irina Hysi MA

 
Poezi nga Irina Hysi MA
 
 
ZOTI I SHQIPONJAVE
 
Në cilën frymë e doni pikturën?
– Ok. Nuk ka rëndësi. Zgjidhni çdo vakt, ta shijoj.
– Pastaj, ne do të vazhdojmë testet nga era globale!
Ju më tregoni për fëmijërinë tuaj
– Si the, keni pasur një fëmijëri shumë të lumtur?!
– Po, e kuptoj, shumë mirë, çfarë është vetmia?
– A ka njerëz të kuptueshëm si ju?
– Që do të falin karrigen e tyre?
Sikur është mirë për sistemin tuaj nervor,
Ulja e tensionit, duhet ta dini këtë, mbingarkesa…
– Dua një pikturë si një ilaç me koncept nga Erick Frommi, kundershtar Frojdin, dhe dialogë nga kati kuadrat!
Dhe tani, brenda dy javësh, do keni formë të shkëlqyeshme.
– Si mund të të falënderoj për komunikimin?…
Që vetëm ne e kuptuam?!
Epo, mendoj se tani duhet të dalim….
“Frika u largua dhe zemra u ndje e lirë”!…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s