Llogje për turp / Poezi nga Enxhi Drapi

 
Poezi nga Enxhi Drapi
 
 
Llogje për turp
 
Shikojeni se si ecën ajo femër e ndyrë
Me dorën e majtë përthyer për të varur çantën
Fytyrën ka patinuar e llangosur
Ka dalë nga shtëpia për të gjetur “çadrën”
 
Pandeh se nuk e pamë që doli kaq vonë
Me buzët zhgërryer me të kuqe flakë
Kur nuk i thërret mendjes sa është në kohë
Si djall do pendohet kur të bëhet plakë.
 
Era e mëkatit që nga larg i ndjehet
Si thoni… ta presim derisa të kthehet?!
Ti shohim fytyrën në do jetë zbehur
Dhe nëse do i ketë flokët e pakrehur…!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s