Poezi nga Bardhyl Londo

 
Poezi nga Bardhyl Londo
 
 
Qielli
 
Unë e ndiej qiellin si ulet
Dhe më merr dalngadalë çdo mëngjes
Por nuk e di çfarë është qielli,
Një pëmmumb apo një skifter;
 
 
Dikur
 
Ah, çkohë ishte ajo
A të kujtohen ditët kur ishim bashkë
Jeta ishte një festë që smbaronte;
Një ditë ish Bajram, tjetra Pashkë
 
Tani ti je në një botë tjetër
Dhe Unë nuk e di as vetë ku jam
Në jetën tonë kemi mbetur jetimë
Pa një ditë Pashkë, pa Bajram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s