Lo stile poetico della scrittrice è poetessa calabrese, Francesca Gallello Gabriel Italo Nel Gomez diventa metodo di studio e ricerca / Di: CIRÒ MARINA

  Lo stile poetico della scrittrice è poetessa calabrese, Francesca Gallello Gabriel Italo Nel Gomez diventa metodo di studio e ricerca.   Attenzione letteraria ricevuta da importante critico letterario su Francesca Gallello Gabriel Italo Nel Gomez   CIRÒ MARINA, lunedì … Continue reading

Herman Hese: “Narcisi dhe Gojarti – Histori e një miqësie” (fragment) / Përktheu nga orgjinali: Aristidh Ristani

  Herman Hese: “Narcisi dhe Gojarti – Histori e një miqësie”   Mu buzë rrugës, përballë qemerit gjysmërrethor, që mbështetej mbi kolona dyshe dhe përbënte hyrjen e manastirit të Mariabronit, ndodhej një gështenjë trungmadhe, bijë vetmitare e Jugut, sjellë aty … Continue reading