Shtëpia Botuese “Emal” publikon vëllimin poetik “Strehë malli” të autores Rudina Muharremi – Beja

 
Shtëpia Botuese “Emal” publikon vëllimin poetik “Strehë malli” të autores Rudina Muharremi – Beja
 
 
Titulli: Strehë malli
Autore: Rudina Muharremi – Beja
Redaktor: Demir Gjergji
Shtëpia Botuese: Emal
ISBN: 9 789928047410
 
 
“Rudina Muharremi njëra nga poeteshat që meriton të përfshihet në antologjitë më serioze “
 
Rudolf Marku
 
 
Talente si Rudina na bindin se arti nuk është e thënë, por e dhënë dhe se për ëndërrimtarët s’ ka asgjë të jashtëzakonshme.
 
Demir Gjergji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s