Sonte mund të shkruaj vetëm vargje të trishta – PABLO NERUDA (1904- 1973) / Përktheu dhe realizoi videopoezinë Kolec P. Traboini

 

Sonte mund të shkruaj vetëm vargje të trishta – PABLO NERUDA (1904- 1973)

Përktheu dhe realizoi videopoezinë Kolec P. Traboini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s