Kalendari poetik: Olga Liliana Reinoso 25 maj 1951 / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

 
Olga Liliana Reinoso
 
Kalendari poetik: Olga Liliana Reinoso 25 maj 1951
 
Poete, shkrimtare, tregimtare argjentinase, e vlerësuar me dhjetra çmime dhe mirënjohje brenda dhe jashtë vendit. Me rastin e 70 vjetorit të lindjes, njihuni me këtë poezi të sajën:
 
 
ANI PSE S’KA WI-FI
 
Ani pse s’ka wi-fi, as celular
e Skype, postë elektronike, Whatsapp,
madje as sinjale tymi a pëllumba lajmëtarë
as miq që sjellin kumte
as postierë,
me sy t’i dërgoj ca shenja.
 
© shqipëroi Maksim Rakipaj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s