Shtëpia Botuese “Lena Grafik” publikon vëllimin poetik ” NË RREZG TË VASHËRISË” të autores Vjollca Ajasllari- Koni 

Shtëpia Botuese “Lena Grafik” publikon vëllimin poetik ” NË RREZG TË VASHËRISË” të autores Vjollca Ajasllari- Koni    Titulli: NË RREZG TË VASHËRISË Autore: Vjollca Ajasllari- Koni  Korrektor dhe redaktor: Viktor Bakillari Ballina e shpina: Fatmir Graiçevci Shtëpia Botuese: Lena … Continue reading

Poems by Kurt F. Svatek / Translated into Bengali by Professor Dr. Masudul Hoq

  Poems by Kurt F. Svatek     ——————- জার্মান ভাষার কবিতা ——————–   মূল : কার্ট এফ. সোয়াটেক রূপান্তর : মাসুদুল হক     ১.তীরের খুব কাছে এসো না (Don’t Come Too Close to the Shore)   ভালবাসা যেন … Continue reading

Kalendari poetik: Josif Brodskij (Иосиф Александрович Бродский) 1940-1996 / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj

  Josif Brodskij   Kalendari poetik: Josif Brodskij (Иосиф Александрович Бродский) 1940-1996   Më 24 maj është dita e lindjes së poetit disident rus Josif Brodskij fitues i çmimit Nobel në vitin 1987; poet disident, pas vdekjes së poetes Anna … Continue reading

Poems by Jean C Bertrand

  Poems by Jean C Bertrand     Nightly rain   Irresistible tender Its gentleness Religiously touching hearts The love of kindness Profoundly Releasing pain An open mind Embracing inner peace The pathway of light Cheerfully breathing A message of … Continue reading

Ekene May (Nigeria)

  Ekene May (Nigeria)   Ekene May is an Award-Winning Poet, Visual Artist and Model. She earned a Bachelor’s Degree in English Language from Ahmadu Bello University. Upon graduation, she honed her skills and ventured into Radio production, and would … Continue reading