Simone Magli (Itali)

  Simone Magli (Itali)   Simone Magli lindi në Pistoia, ku aktualisht jeton dhe krijon. Ai ka lindur në 30 Tetor 1984. Krijon shkrime të shkurtra: poezi hermetike dhe aforizma. Poezitë e tij jane publikuar në blog të poezive dhe … Continue reading