Poezi nga Ajete Pavata

  Poezi nga Ajete Pavata     ËNDRRËS   Heshtja ime e zëshme Ti vret mendimet urtake Dashurinë dhe vuajtjen madhëron Ëndrrës, shpresë dhuron.     DITËS   Ike, por drita të vjen pas Ishit përherë të pandara Për t’jetuar … Continue reading