E NDAJMË NATËN ME ARUSHIN – Poezi nga Emily DICKINSON / Shqipëroi Kolec P. Traboini

 
Poezi nga Emily DICKINSON
 
 
E NDAJMË NATËN ME ARUSHIN
 
E ndajmë natën me arushin,
E ndajmë dhe mëngjesin,
Boshllëkun me gëzim ta mbushim,
Boshllëkun tej ta tresim.
 
Këtej yll, andej yll,
Cave u humbet drita.
Këtej mjegull, andej mjegull,
Dhe më pas – dita.
 
 
 
Shqipëroi Kolec P. Traboini
AMERICAN POETICA 2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s