ମାଟିର ଦୀପଟିଏ ମୁଁ / Videopoem in Odia Language by Rajashree Mohapatra

 

ମାଟିର ଦୀପଟିଏ ମୁଁ /  Videopoem in Odia Language by Rajashree Mohapatra

 
Poem Written & Rendition by:- Rajashree Mohapatra
Coordinated by:- Pragnya Routray & Sunil Dutta Biswal
Sponsored by:- Swati Panda & Maitreya Tathagatha Sahu(Admin:The Hoi Polloi)

Qenia dhe hija në dyluftim sa real aq dhe artistik në universin poetik (“Hije mbi asfalt “ nga Dritan Thomaraj – Veç qenia ime mos t ` humbasë) / Vështrim estetik nga Teuta Sadiku

  Qenia dhe hija në dyluftim sa real aq dhe artistik në universin poetik   “Hije mbi asfalt “ nga Dritan Thomaraj Veç qenia ime mos t `humbasë   “Atje ku ka dritë ka edhe hije“, thotë populli.Sa më afër … Continue reading