Unë dua të fle me ty / Poezi nga Joyce Mansour

 
Poezi nga Joyce Mansour
 
 
Unë dua të fle me ty
 
Unë dua të fle me ju krah për krah
Flokët tona u përzien
Gjinitë tona u bashkuan
Me gojën si jastëk.
Unë dua të fle me ju mbrapa mbrapa
Pa na ndan fryma
Asnjë fjalë për të na shpërqendruar
Nuk ka sy për të na gënjyer
Pa asnjë rrobë.
Të flesh me ty gjoks në gjoks
E tensionuar dhe e djersitur
Shkëlqejnë me një mijë dridhje
Konsumohet nga inerci e çmendur statike
Shtrirë në hijen tënde
Çekohet nga gjuha juaj
Të vdesësh në dhëmbin e kalbur të një lepuri
Lumtur!
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s