Poezi nga Vasso Hanjara / Shqipëroi Vasil Çuklla

 
Poezi nga Vasso Hanjara
 
 
***
 
Nota Jete…
telgjembave të Dhimbës
Zemërim dhe Indinjatë
përkundrejt Vdekjes…
Të kohës sonë, nota vrreri.
Çdo Notë… mijra fjalë të pathëna,
aty, mes heshtjes së Tmerrit
Nota Jete
telgjembave të Dhimbës
Nota – puls zemre
Zemërim dhe Indinjatë
përkundrejt Vdekjes, së Natyrës…
 
 

Shqipëroi Vasil Çuklla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s