Poezi nga Sinan Vaka

  Poezi nga Sinan Vaka     DËGJOJ TINGUJT E UNIVERSIT   Një zog në qiell këlthet britma grifshore, nje zot antik valëzon detin midis qetësisë më fjalë shkumore të padeshifrueshme për shpjegimin e egzistencës së ujësisë, si ekstazë e … Continue reading

PËRSIATJE MBI DASHURINË DHE FORMAT E SAJA MODERNE (Studim rreth e rrotull temës së dashurisë, forma më e përmbledhur,duke mos e pranuar kapitullimin) / Nga: Brahim (Ibish) AVDYLI

  Brahim (Ibish) AVDYLI     PËRSIATJE MBI DASHURINË DHE FORMAT E SAJA MODERNE   (Studim rreth e rrotull temës së dashurisë, forma më e përmbledhur, duke mos e pranuar kapitullimin)   Të shkruash për këtë temë, të cilën e … Continue reading