To Touch You … / Multilanguage poem by Rajashree Mohapatra

  Multilanguage poem by Rajashree Mohapatra     ତୁମକୁ_ଛୁଇଁବା_ପାଇଁ …   ତୁମକୁ ଛୁଇଁବା ପାଇଁ ମନ ତଳେ ଇଚ୍ଛାଟିଏ ଅହରହ ଉଙ୍କିମାରେ ।   ତୁମକୁ ଦେଖିବା ପାଇଁ ମନ ଗମ୍ଭୀରାରେ ଗୋପନରେ ଦୀପଟିଏ ଜାଳି ନିଜେ ଜଳୁଥାଏ ।   ତୁମ ପାଇଁ ସଖା ! ହୃଦୟ ହ୍ରଦରେ ଉଠେ … Continue reading

Shtëpia Botuese “ARTE-GRAFIK-PRINTIM-LIBËRLIDHJE” boton vëllimin poetik “SHTRËNGATAT E JETËS” të autores  Shpresa Muça Erdos me redaktim, kopertinë dhe parathënie nga Vullnet Mato 

  Shtëpia Botuese “ARTE-GRAFIK-PRINTIM-LIBËRLIDHJE” boton vëllimin poetik “SHTRËNGATAT E JETËS” të autores  Shpresa Muça Erdos me redaktim, kopertinë dhe parathënie nga Vullnet Mato      NJË LAURESHË, QË NIS TË KËNDOJË NË VJESHTË   Zonja e nderuar Shpresa Muça Erdos, … Continue reading