Poezi nga Gladiola Jorbus

  Poezi nga Gladiola Jorbus     Larg   Ika larg… pa dorën tënde shtrënguar. Përshkova mijëra kilometra ëndrrash, puthjesh e premtimesh. Ika larg… përtej errësirës së shpirtit. Mos më kujto në trishtim! Buzëqesh me erën që të dhuron aroma … Continue reading

Klubi i Poezisë boton Nr. 32 “illz” – Revistë Letrare e Tiranës / Izet Duraku (Drejtor); Rexhep Shahu (Kryeredaktor) dhe Flamur Hoxha (Sponsor)

  Botohet Nr. 32 “illz” – Revistë Letrare e Tiranës   Sponsor: Flamur Hoxha Drejtor: Izet Duraku Kryeredaktor: Rexhep Shahu   Botues: Klubi i Poezisë, Tiranë e-mail: revistaillz@yahoo.com ose klubipoezis@yahoo.com Arti grafik: BoV Desing – Blendi Shahu ISSN 2520-7571   … Continue reading

KUR JETA ËSHTË NJË SFIDË, NJË LUMTURI PËR TË MERITUAR, NJË AVENTURË PËR TË PROVUAR (Dy fjalë rreth romanit ‘‘Ati dhe Fati’’ i shkrimtarit Kristaq Turtulli) / Nga: Robert Martiko

  KUR JETA ËSHTË NJË SFIDË, NJË LUMTURI PËR TË MERITUAR, NJË AVENTURË PËR TË PROVUAR   (Dy fjalë rreth romanit ‘‘Ati dhe Fati’’ i shkrimtarit Kristaq Turtulli)   Mbeta i mrekulluar gjatë gjithë leximit dhe veçanërisht në fund, kur … Continue reading