Rrudhat e shpirtit / Poezi nga Altin Meçja

 
Poezi nga Altin Meçja
 
 
Rrudhat e shpirtit
 
Më janë shtuar rrudhat e ballit,
e bashkë me to dhe rrudhat e shpirtit.
Ato nuk duken,
janë mbuluar me lëvozhgat e plagëve.
 
E di e dashur ?
Nganjëherë nis e qesh.
E duke qeshur nis të qaj,
jo për veten time.
por për idealizmin e mendimeve.
 
Po qesh ?
edhe pse i njeh dhimbjet mia.
Ti qesh jo për veten,
por për ëndrrat e mia.
Në fund emocionohem,
kjo për mua është shumë.
Më tregon që akoma jam gjallë…
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s