Shtëpia Botuese “Lena Graphic” publikon librin me studime “Rreze letrare” të autores Ermelinda Kashah

  Shtëpia Botuese “Lena Graphic” publikon librin me studime “Rreze letrare” të autores Ermelinda Kashah   Titulli: “Rreze letrare” (studime) Autore: Ermelinda Kashah Redaktor: Agim Demiri Korrektor: Ylli Musta, Konsulente shkencore:  Prof.  Klara Kodra Përpunimi kompjuterik: Mumin Shutaj  Shtëpia Botuese:  … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK- Nr 243” / Botues: Roland Lushi

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK- Nr 243”   Revista Letrare – Artistike “OBELISK- Nr 243” Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” http://www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XIII-të i botimit – Nr.243 TETOR 2021 Del … Continue reading

Mili Das (India)

  Mili Das (India)   Mili Das is a bilingual poet and international published poet from Kolkata, India. She also write stories and novels, drama, features, cinema script,drama,child meditation, also love to recite her own poetry.Oneday her quotations of life … Continue reading

Marina Gocevska (Maqedoni e Veriut) – Poetë të takimit “Trirema e Poezisë Joniane”, Sarandë, Albania 2021 / Përktheu në shqip Adem Abdullahu

  Marina Gocevska (Maqedonia e Veriut)   International Poetry Meeting Saranda 2021 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2021   U lind në vitin 1989 në Koçanë. Është diplomuar në Fakultetin Pedagogjik në Shkup. Punon edukatore në një Kopsht privat në … Continue reading

Marta Markoska (Maqedoni e Veriut) – Poetë të takimit “Trirema e Poezisë Joniane”, Sarandë, Albania 2021 / Përktheu në shqip Adem Abdullahu

  Marta Markoska (Maqedoni e Veriut)   International Poetry Meeting Saranda 2021 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2021   U lind në datën 29.06.1981 në Shkup. E diplomuar për Letërsi të Përgjithshme dhe komparative në fakultetin filologjik “Bllazhe Koneski” në … Continue reading

Albena Dekova (Bullgari) – Poetë të takimit “Trirema e Poezisë Joniane”, Sarandë, Albania 2021 / Përktheu në shqip Merita Paparisto

  Albena Dekova (Bullgari)   International Poetry Meeting Saranda 2021 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2021   U lind në Pleven më 1967. Ka përfunduar studimet për gazetari në Universitetin e Sofies. Punoi në media të ndryshme të Plevenit si … Continue reading

Shaip Emërllahu (Maqedonia e Veriut) – Poetë të takimit “Trirema e Poezisë Joniane”, Sarandë, Albania 2021

  Shaip Emërllahu (Maqedonia e Veriut)   International Poetry Meeting Saranda 2021 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2021   U lind më 1962, në Trebosh, Tetovë. Fakultetin Filologjik, Degën Gjuhë dhe Letërsi Shqipe e mbaroi në Universitetin e Prishtinës. Magjistroi … Continue reading

Nina Chilyanska (Bullgari) – Poetë të takimit “Trirema e Poezisë Joniane”, Sarandë, Albania 2021 / Përktheu në shqip Svetoslav Stefanov

  Nina Chilyanska (Bullgari)   International Poetry Meeting Saranda 2021 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2021   Shkruan poezi prej dymbëdhjetë vjetësh. Poezi të saj në bullgarisht janë botuat në gazetën “Fundjavë”, në faqen e mirënjohur online “Zbulesat” etj. Poezia … Continue reading