Natasha Xhelili (Delvinë, Albania) – Poetë të takimit “Trirema e Poezisë Joniane”, Sarandë, Albania 2021

  Natasha Xhelili (Delvinë, Albania)   International Poetry Meeting Saranda 2021 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2021   Shkollimin e lartë e kreu në Universitetin “Eqerem Cabej” në Gjirokastër në degën e gjuhës dhe letërsisë shqipe. E shkroi poezinë e … Continue reading

Vangjel Zafirati (Sarandë, Albania) – Poetë të takimit “Trirema e Poezisë Joniane”, Sarandë, Albania 2021

  Vangjel Zafirati (Sarandë, Albania)   International Poetry Meeting Saranda 2021 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2021   Banon në qytetin e Sarandës. Studjoi për ekonomi në Universitetin e Tiranës. Është poet, prozator dhe përkthyes. Librat e tij në poezi … Continue reading

Irena Gjoni (Sarandë, Albania) – Poetë të takimit “Trirema e Poezisë Joniane”, Sarandë, Albania 2021

  Irena Gjoni (Sarandë, Albania)   International Poetry Meeting Saranda 2021 (Albania) Takimi Ndërkombëtar Poetik, Sarandë 2021   U lind në Sarandë,. Doktore e shkencave në letërsi. Eshtë pedagoge e jashtme në Universitetin e Tiranës, Filiali Sarandë, mësuese në gjimnazin … Continue reading