Publikohet në rrjetet sociale numri i dytë i revistës online “SATURNO” / Botues: Francesca Gallello & Gabriel Italo Nel Gomez

    Publikohet në rrjetet sociale numri i dytë i revistës online “SATURNO”   Kjo revistë italiane drejtohet nga autorja e mirënjohur kalabreze Francesca Gallello & Gabriel Italo Nel Gomez. Ajo ka në qendër të vëmendjes autorë italian, shqiptar dhe … Continue reading