“SA BUKUR ËSHT TË JETOSH” – NJË SHPËRTHIM SA POETIK AQ EDHE FILOZOFIK! (Rreth vëllimit poetik ” Përshpirtje” të poetit, përkthyesit, gjuhëtarit dhe kritikut Dr. RAMI SAARI / Nga: Arqile Vasil Gjata

  Dr. Rami Saari (Izrael)     “SA BUKUR ËSHT TË JETOSH”  NJË SHPËRTHIM SA POETIK AQ EDHE FILOZOFIK!   Si pjesë e një grumbulli pemësh nga vatra ime krijuese, prirem me shumë kënaqësi të lëkundem në mjediset e poezive, … Continue reading