E gjithë jeta është një fije dhe e gjithë fija është kordoni që na lidh e na bën të kuptojmë se jeta është më shumë se një mundësi për të lënë gjurmët tona (Referim rreth vëllimit poetik “n’nji fije t’thellë gjaku” të autores Ledia Dushi) / Nga: Agron Shele

  E gjithë jeta është një fije dhe e gjithë fija është kordoni që na lidh e na bën të kuptojmë se jeta është më shumë se një mundësi për të lënë gjurmët tona.   (Referim rreth vëllimit poetik “n’nji … Continue reading