Klubi i Poezisë boton Nr. 34 “illz” – Revistë Letrare e Tiranës / Izet Duraku (Drejtor); Rexhep Shahu (Kryeredaktor) dhe Flamur Hoxha (Sponsor)

  Klubi i Poezisë boton Nr. 34 “illz” – Revistë Letrare e Tiranës    Sponsor: Flamur Hoxha Drejtor: Izet Duraku Kryeredaktor: Rexhep Shahu Botues: Klubi i Poezisë, Tiranë Arti grafik: BoV Desing – Blendi Shahu ISSN 2520-7571   B O … Continue reading

Shtëpia Botuese “Buzuku” publikon librin “Voltaikët” të poetit Laurent Grison me përkthim nga Mirela Papuçiu

  Shtëpia Botuese “Buzuku” publikon librin “Voltaikët” të poetit Laurent Grison me përkthim nga Mirela Papuçiu   Titulli: Voltaikët Autor: Laurent Grison Përkthyese: Mirela Papuçiu Shtëpia Botuese: Buzuku     ***   të endësh ekzistencën një thile mbarë një mbrapsht … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK, Nr 244- 245 ” / Botues: Roland Lushi

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK, Nr 244 – 245 ”   Obelisk 244-245 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” http://www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XIII-të i botimit – Nr.244-245 NËNTOR-DHJETOR 2021 Del në datë … Continue reading