Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK, Nr 244- 245 ” / Botues: Roland Lushi

 
Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK, Nr 244 – 245 ”
 
Obelisk 244-245
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
Periodike letraro-artistike
Viti XIII-të i botimit – Nr.244-245
NËNTOR-DHJETOR 2021
Del në datë 15 të çdo muaji.
Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE
ISSN: 2225-7896
Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it
 
Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 150 lekë), në Kosovë (me çmim 2 euro), e në Greqi (me çmim 2 euro).
“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
Abonimet Europë: 1 vit – 25 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 30 usd+pp.
Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it
Nr. llog. B.K.T
Lekë: 515001834
IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tiranë 2021
Tirazhi: 250 copë
 
Në këtë numër:
 
-BOTIMET ADA NË PANAIRIN E LIBRIT TIRANA 2021
-KANUNI – DËSHMI E QENËSISHME E LIGJËSIVE TË LASHTA TË JETESËS SË NJERIUT TONË
Nga Prof. Dr. Anton Nikë Berisha
– Realizmi magjik i Resmi Osmanit nga Ahmet Mehmeti
 
-Tregim
EZMERKA – nga Pali SHTEMBARI
 
-Nga botimet ADA-
Një zë i shqetësuar për kohën dhe njeriun… Nga Basir Bushkashi
-Poezi nga Sylvia Plath, Përkthyer nga Petrit Sulaj
 
-Poezi nga IRMA KURTI
SHELGU LOTUES
-Poezi nga Liza Brozi
 
-Miq në Obelisk
Poezi nga Mirela Xhava
 
-Nobelistë në OBELISK
SEINT-XHON PERSI
Haiku nga Robert SHKURTI
-10 Haiku nga Petrit SULAJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s